Последни подробности и график за концерта на Pro-Pain

Американската хардкор траш метъл формация Pro-Pain ще се завърне в България за концерт на 12 юни в столичния клуб *Mixtape 5*. Това ще бъде третото гостуване на групата в България след концертите ѝ през 2008 и 2009.

Има две важни нови подробности около този дългоочакван концерт. Първата е, че Coprostasis няма да могат да се включат към вечеринката поради лични причини. На тяхно място ще забият Warscum, свирили на една сцена с имена като Cannibal Corpse, Malevolent Creation, Mizerere, Grave и други. Втората важна подробност е е, че събитието ще се проведе в голямата зала на *Mixtape 5*, така че билети ще се продават със сигурност и на място.

Днес е последния ден, в който билетите струват 30 лв. От полунощ, както и на място, ще са по 35лв. Билети могат да бъдат намерени на wrongevents.bilet.bg, както и в магазини На Тъмно.

Програмата за утре е следната:
19:00 – Bрати
20:00 – Scumline
20:40 – Warscum
21:30 – Pro-Pain
22:45 – Oчакван край

Агресивни, праведни, енергични и яростни – това са отличителните черти, които символизират основата на хардкор/метъл пионерите Pro-Pain. Още с издаването на дебютния си албум Foul Taste Of Freedom (1992), нюйоркската шайка се превърна в основна част от „диетата“ на феновете на тежката музика по цял свят. Тяхната успешна кариера непрекъснато процъфтява и те все още успяват да намерят място за подобряване на звука си, c което продължават да впечатляват метъл феновете.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.