Последни детайли около концерта на Manowar в неделя

Концертът на Manowar в зала “Арена Армеец” е след броени дни, на 16 юни и феновете на бандата очакват с нетърпение грандиозното шоу с впечатляващи пиро ефекти. На гърба на сцената ще има огромен LED екран, а бандата пристига със собствено озвучаване и осветление и екип от 60 човека.

Турнето The Final Battle World Tour 2019 върви с пълна сила, но преди две седмици Joey DeMaio успя да отскочи до България и за пореден път засвидетелства пред Z-Rock топлото си отношение към нашата страна и многобройните фенове на бандата. Както бе обявено, Golden Circle билетите се разпродадоха три месеца преди концерта, а вече са изчерпани и билетите на терен. Ревностните последователи на бандата все още могат да си закупят билети за седящи места в мрежата на eventim.bg.

За най-големите фенове на групата има и ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADES – допълнителни бонуси към основния билет, които са достъпни ексклузивно на The Kingdom of Steel.

Зала “Арена Армеец” може да бъде достигната както с множеството автобусни линии, които се движат по бул. “Цариградско Шосе”, така и с тролеи с номера 4 и 11, които спират на бул. “Асен Йорданов” до залата. За онези, които ще се отправят към зала Арена Армеец в неделя, 16 юни, с автомобили, освен парко-местата, с които разполага самата зала, организаторите са осигурили възможност да се паркира и на самия булевард бул.”Асен Йорданов по време на концерта.

Основните входове за публика са B0 за терен и фен зона и B1 – съответно за седящи зони A, B и C. За перфектното обезпечаване на шоуто на 16 юни е ангажиран екип от над 400 човека.

В залата няма да се допуска внасянето на храни и напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. Всички лица под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на MANOWAR. Тя може да бъде получена и от охраната на входове В0 и B1 на зала “Арена Армеец” преди началото на концерта. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Началото на концерта е в 20 часа, а за най-нетърпеливите фенове вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.