Phil Campbell Аnd Тhe Bastard Sons с нов албум на концерта у нас

Чисто новия си албум ще представят Phil Campbell Аnd Тhe Bastard Sons на концерта си в България, пише MySound.bg. Първият десант на бандата, която придоби популярност като Phil Campbell’s All Starr Band, е в столичния клуб Mixtape 5 на 1 септември, събота.

Китаристът на Motörhead пристига с тримата си синове – Todd, Dane и Tyla, и вокалиста Neil Starr. Датата у нас е част от турнето по презентацията на дебютния дългосвирещ албум на проекта The Age Of Absurdity, който излезе в каталога на Nuclear Blast. Дискът съдържа 11 парчета, плюс 1 бонус трак – кавър на песента на легендарните Hawkwind – “Silver Machine”, в която са включени китарата и гласа на самия Dave Brock. Музиката е записана в Уелс, а албумът е реализиран в студиата Rockfield и Longwave в Кардиф, а е мастериран е в Abbey Road в Лондон.

Въпреки че са сформирани през 2016-а, Phil Campbell And The Bastard Sons вече имат участия на най-стария европейски метъл фестивал Wacken, Hellfest, Sweden Rock и Download, турнета със Saxon, Guns N’ Rоses и Airbourne, с които свирят на стадиони пред стотици хиляди.

Билети за концерта – в мрежата на wrongevents.ticketlogic.bg или bilet.bg.