Phil Campbell and the Bastard Sons идват за Wolf Fest – Вълчата пътека!

Китаристът на Motörhead идва за второто издание на Wolf Fest – Вълчата пътека с новата си група Phil Campbell and the Bastard Sons.

Групата се състои от легендарния китарист, тримата му синове (Todd, Dane и Tyla) и вокалиста Neil Starr. Макар и сформирани скоро, Phil Campbell and the Bastard Sons вече са свирили на фестивали като Wacken, Download, Hellfest, Sweden Rock, както и с групи като Guns N’ Roses, Saxon, Ugly Kid Joe и Airbourne.

През януари 2018 излиза и първият дългосвирещ албум на Phil Campbell and the Bastard Sons – The Age Of Absurdity, а през октомври тази година излезна и дългоочакваният му солов албум Old Lions Still Roar.

Рок фестивалът в Челопеч ще се състои на 10-ти и 11-ти юли 2020 г. в близост до парк Корминеш, и ще посрещне феновете с много нови изненади и емоции. Amorphis, Grave Digger и Candlemass са другите потвърдени групи, които ще минат „Вълчата пътека“, но няма да са единствени – предстои обявяването на още ключови артисти.

До 31 януари 2020 в мрежата на Eventim са в продажба промоционални билети на цена от 50 лв. за двудневен билет и 30 лв. за еднодневен. След тази дата билетите ще са на регулярна цена от 70 лв. – двудневен и 40 лв. – еднодневен.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.