Ozzy Osbourne ще отпразнува новия си албум със събитие за татуировки и signing session

В навечерието на 20-ти февруари и световната премиера на новия албум ORDINARY MAN на Ozzy Osbourne повече от 50 града в цял свят ще отворят вратите си за най-мащабното международно събитие за татуировки и listening парти на албум в историята. Ден по-късно легендата ще дава автографи в Amoeba Records в Холивуд, Калифорния, в деня на премиерата на албума – 21-ви февруари.

Феновете, които ще посетят събитията на 20-ти февруари – планирани да се проведат едновременно в студиа за татуировки в 50 града в цял свят – не само ще имат възможността да слушат ORDINARY MAN преди световната премиера на албума, но и ще бъдат сред първите, които ще могат да си изберат от колекцията ексклузивни татуировки, вдъхновени от Ozzy.

В деня на премиерата на албума Osbourne ще бъде домакин на първото си in-store събитие от 10 години насам, което ще се проведе в Amoeba Records, Калифорния. Желаещите да се включат трябва да закупят албума, наличен на CD, LP или picture disc (грамофонен запис с обложката на албума), от магазина в Amoeba Холивуд на 21-ви февруари.

ORDINARY MAN е първият солов албум на Osbourne от 10 години насам. Студийният проект е записан в Лос Анджелис и включва продуцента Andrew Watt на кирати, Duff McKagan от Guns N’ Roses на бас китара и Chad Smith от Red Hot Chili Peppers на барабани. Освен основния бенд, албумът съдържа звездни колаборации с част от приятелите на Ozzy, а именно Elton John, Slash, Post Malone и Tom Morello.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.