Нови 7 групи се влючват към Hills of Rock 2019!

Hills of Rock 2019 набира скорост! Седем нови имена се включват към третото издание на фестивала, който ще се проведе на 28, 29 и 30 юни на Гребния канал в Пловдив. Американските банди Mushroomhead и The Toasters и италианските групи Adimiron и Sinheresy ще разтърсят феновете със страхотно шоу! Към тях ще се включат и сърбите MAiKA, румънците White Mahala и хърватската група Brkovi.

Фестивалът ще се проведе за трета поредна година, като част от програмата на “Пловдив 2019 – Европейска столица на културата” на 28, 29 и 30 юни на Гребната база в Пловдив. Билетите за фестивала до 31.12.2018. ще бъдат на цени от 140 лева. От 01.01.2019 до 31.03.2019, цената на билетите ще бъде 160 лева.

Mushroomhead (САЩ)
Mushroomhead са американска банда, сформирана в Охайо през 80-те. Те са една от най-дръзките и отличаващи се алтернативни метъл групи в момента. Прочути със своите артистични маски и невероятни изпълнения на живо, те отварят нова страница в рок културата и вдъхновяват много изпълнители. Стилът на Mushroomhead е изключително интересен и включва комбинация от метъл и арт-рок елементи.

Sinheresy (Италия)
Sinheresy са създадени през 2009 в Триест. През 2011 издават дебютното си EP – “The Spiders and the Butterfly”. Две години по-късно групата създава и първия си дългосвирещ албум наречен Paint the World. Бандата е свирила на една сцена с големи имена като Dream Theater, Queensrÿche, Tarja, Lordi, Anathema и Korpiklaani. През 2017 Sinheresy издадоха новия си албум, който се изстреля на трета позиция в класацията на Itunes Italy Metal.

Adimiron (Италия)
Създадена в Рим, Adimiron е една от най-обещаващите групи на европейската метъл сцена. Бандата има зад гърба си турнета в Европа и САЩ, където музикантите споделят една сцена с имена като Meshuggah, Textures, The Ocean, Swallow The Sun, Opeth и Anathema. През 2017 излиза и последния албум на Adimiron Et Liber Eris, който е изключително добре приет от музикалната критика в Европа.

MAiKA (Сърбия)
Сръбската група MAiKA съчетава в стила си балкански ритми и денс елементи. Атрактивното им присъствие на сцената им носи голям брой фенове на Балканите, както и в цяла Европа.

The Toasters (САЩ)
The Toasters са американска група, формирана през 1981 в Ню Йорк. Те са една от най-влиятелните ска банди в щатите, имат издадени 9 студийни албума и са работили с едни от най-големите ска лейбъли в света.

White Mahala (Румъния)
White Mahala поставят началото си през 2013. Групата има голям брой почитатели не само в родната им Румъния, но и в цяла Европа, а изпълненията им на живо са изключително енергични и зареждащи.

Brkovi (Хърватия)
Хърватската група Brkovi е формирана в Загреб през 2004. Музиката им включва пънк, рок и хард рок, с реге и фолк елементи, и е наречена “turbopunkfolkwellness and spa”.

Очаквайте информация за още много изпълнители, които предстои да видим догодина на Hills of Rock 2019.

  • Sign up
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.