No More Many More записаха протестната песен „Не и този път“

No More Many More пуснаха нова песен и видео в подкрепа на актуалните протести в страната. Премиерата на новото парче – заедно с ексклузивно интервю с Методи Кръстев, беше тази сутрин, в сутрешното шоу „Закуска за шампиони…“ с Гурко в ефира на Z-Rock.

Не за първи път бандата, която свири алтернативен рок с елементи на хип-хоп, изявява ясната си гражданска позиция. Категоричното заглавие и текст на „Не и този път“ не оставя място за колебание и смело заявява активната позиция на бандата за процесите, които текат в обществото в момента. За музикантите от No More Many More алтернатива на реалността винаги има и тя може да бъде постигната със силата на гражданската обединеност и мощ, със смело изразяване и собствено мнение, гласуване на избори и вяра в демокрацията и свободата.

Методи Кръстев е автор на музиката, текста и аранжимента на „Не и този път“, която е записана в неговото домашно студио и в GEGA студио. В записа на парчето участват още Камен Александров и изненадващият гост музикант от лондонската банда Phantom Ink – Георги Георгиев. Финалният микс и мастеринг на парчето са на Огнян Кьосовски.

Текстът на „Не и този път“ се ражда емоционално и на един дъх, разказва Кръстев, „българските песни на протестите през годините се развиват – от такива с повече наивност за надежда и свобода, за да еволюират до днешните – за бунт и нетърпимост.“

Видеото ще излезе в края на месеца, а в него са включени автентични кадри от протестите, както и популярни българи, които застават с лицата си в подкрепа на протестите на недоволството.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.