Най-великото Pink Floyd шоу в света Brit Floyd отново у нас

18 ноември (неделя) 2018 г., 20:00 ч.
Многофункционална спортна зала
“Колодрума”, Пловдив
Eclipse World Tour 2018

Brit Floyd с най-великото шоу на Pink Floyd се завръщат на сцената през 2018 за една много специална ретроспекция, посветена на 45-тата годишнина от великия албум The Dark Side of the Moon (1973).

С над 45 милиона продадени копия и определян от много хора като най-великият рок албум на всички времена, The Dark Side of the Moon е истински шедьовър, който пренаписва рок музиката и категорично отрежда на Pink Floyd рок безсмъртие. По време на концерта си в Пловдив, Brit Floyd ще изпълнят както класики от The Dark Side of the Moon, така и хитове от Wish You Were Here, Animals, The Wall, The Division Bell и много други.

Шоуто на Brit Floyd е истински феномен. То пресъздава мащаба и величието на последното турне на Pink Floyd от 1994 Division Bell – с изключително светлинно шоу, огромен кръгъл екран и невероятни сценични ефекти. Идеята на целия спектакъл е да се създаде атмосфера, максимално близка до тази на концерт на Pink Floyd на живо.

С цел да се получи максимален театрален ефект, капацитетът на Многофункционална спортна зала “Колодрума” ще бъде ограничен до 3 000 души. Всички места ще бъдат седящи. Билетите за шоуто влизат в продажба на 18 април (сряда) от 10:00ч., на цени от 50, 60 и 70 лева и могат да бъдат закупени в мрежите на ticketpro.bg и eventim.bg. Първите 200 билета от всяка ценова категория са на промоционална цена с 10% отстъпка!