Д-р Милен Врабевски представя официалната версия на песента „Yesterdays That Mattered“

Д-р Милен Врабевски представя студийната версия на песента “Yesterdays That Mattered”, чиято премиера в акустичен вариант се състоя по-рано през годината отново първо в Голия Обяд на Z-Rock.

Във финалната версия на записа, който ще бъде част от предстоящия четвърти албум на Intelligent Music Sorcery Inside, участват вокалистите Carl Sentance от Nazareth и Joseph Williams от TOTO, бекинг певци са българите Боби Косатката и Лина Никол. Голямата звезда отново е легендарният барабанист Simon Phillips, който е привлякъл в all-star проекта още талантливи световни музиканти.

Jesse Siebenberg, който отговаря за китарата, е син на оригиналния барабанист на Supertramp, Bob Siebenberg. Jesse е свирил със Supertramp, Lady Gaga, Kenny Loggins. В записите на новия албум на д-р Врабевски свири още Dave Palmer (кийборд), работил с Fleetwood Mac, Seal, Chris Isaak и Fiona Apple. Ernest Tibbs допълва звездния екип. В новите песни звучи и великолепната китара на Бисер Иванов.

В поредица акустични концерти, състояли се тази година в студиото на Z-Rock, рок публиката стана свидетел на процеса по създаване на дългосвирещ албум. В Голия Обяд звездната формация музиканти – Бисер Иванов, Ивайло Звездомиров, Павлин Иванов, Иво Стефанов, Боби Косатката, Светлана Близнакова, водени от д-р Врабевски, изсвириха на живо някои от песните, които ще бъдат част от студийния проект, който скоро ще бъде напълно готов.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.