Midalidare Rock in the Wine Valley и клуб Rock’N Rolla търсят рок таланти

За трета поредна година клуб Rock’N Rolla в София организира конкурс за млади рок таланти. Целта на конкурса е да даде шанс на повече групи да се представят пред широка аудитория, а и да покажат, че рок сцената в България все още е жива. „С всяка година нивото на конкурса се вдига и конкуренцията става жестока. Освен това групите се учат да правят авторска музика, което нас лично много ни радва“, споделя Росен Христов, управител на клуба.

Тази година големият победител в конкурса ще получи уникалния шанс да свири на Midalidare Rock in the Wine Valley, където вече са ясни два от хедлайнерите – Judas Priest и Running Wild. Подобна инициатива имаше още на първото издание на фестивала, когато се проведе конкурсът Battle of the Вands. Всичко за конкурса и начините за записване може да следите на facebook.com/rocknrollasofia.

Второто издание на Midalidare Rock in the Wine Valley ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г. Tридневните билета са на цена от 100 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. След обявяване на третия хедлайнер пропуските ще са на цена от 120 лева. Деца до 12 години влизат безплатно!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.