Of Mice & Men обявиха турне, пуснаха нова песен – “Defy”

Of Mice & Men пуснаха новата си песен, наречена “Defy” и обявиха, че ще тръгнат на път в началото на следващата година. Съпорт в рамките на турнето ще им бъдат Вlessthefall, Cane Hill, Fire From the Gods и Mscw.

Новата песен е заглавното парче от предстоящия да излезе албум на групата, който се очаква на 19 януари. Вокалът и басист Aaron Pauley коментира: “По дефиниция “defy” означава да предизвикаш власт или сила, да се противопоставиш открито. Нашата песен е точно за неотстъпчивото запиране на петите в земята, за това да не се даваш на чувството на безнадеждност, и целият този процес да дефинира теб самия.”

Defy ще бъде петият студиен албум на Of Mice & Men и първи без дългогодишния им фронтмен и основател Austin Carlile. Вокалът слезе от сцената през 2016, разкривайки, че три гръбначни разкъсвания са го оставили неспособен да крещи и са го принудили да вземе крайното решение. След като излезе първият нов сингъл на групата след напускането му, “Unbreakable”, Carlile публично засвидетелства подкрепата си към групата, заявявайки, че е горд от това, че са продължили напред.

Defy – съдържание:
1. Defy
2. Instincts
3. Back to Me
4. Sunflower
5. Unbreakable
6. Vertigo
7. Money
8. How Will You Live
9. On The Inside
10. Warzone
11. Forever YDG’n
12. If We Were Ghosts

Xедлайнерското турне ще стартира на 1 февруари в Санта Круз, Калифорния и ще приключи на 7 март в Сан Диего.