Metallica с над милиард слушания в Spotify през 2020

Навлизайки в 40-та година от съществуването си, Metallica остават най-мощното име в жанра: бандата e отчела над 1 милиард стрийма в Spotify само за 2020.

Metallica споделиха графика в акаунта си в Инстаграм, в който са посочени статистиките им за 2020 в Spotify: 1,1 милиард стрийма, 99,3 милиона часа, 53,3 милиона уникални слушателя в 92 държави. „Мислехме си, че миналогодишните числа са щури“, писа бандата. “Но вие, хора, надминахте себе си! 99,3 милиона часа?! Това е все едно някой беше започнал да ни слуша на 27 октомври 9318 пр. Хр. и да не е спрял до днес. Можете ли да познаете коя е тазгодишната най-слушана песен със 128,6 милиона стрийма?? Вие си оставате най-отдадените фенове на света – благодарим ви, че прекарвате толкова много от времето си с нас!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Metallica (@metallica)

Най-слушаната песен трябва да е била или “Nothing Else Matters”, или “Enter Sandman”, и двете от мегауспешния „Черен“ албум. Всяка от тях е надминала половин милиард стрийма, откакто Metallica влязоха в Spotify, далеч задминавайки №3 сред най-слушаните им песни, “Master of Puppets”, която е с 300 000 стрийма.

Освен това, скоро се очаква и нова музика от Metallica. Момчетата работят по нов албум, който Ulrich наскоро шеговито определи пред сп. „Classic Rock“ като „най-тежкото и яко нещо“, но добави сериозно: „Шегата настрана, но все пак – ако не смятахме, че най-добрият ни албум все още е пред нас, защо изобщо да продължаваме да го правим?“

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.