Metallica обявиха нова детска книжка: „АБВ на Metallica“

Търсите ли добър и достъпен начин да въведете детето си във вселената на Metallica? Разбира се, може просто да му пуснете Master of Puppets и да го оставите да куфее, но ако търсите по-спокоен начален вариант, вече има нова илюстрирана книжка за целта – „The ABCs of Metallica“ („АБВ на Metallica“), която ще излезе през есента.

Metallica лично са обединили усилия с автора Howie Abrams и илюстратора Michael “Kaves” McLeer за създаването на четивото, части от приходите за което ще отидат във фондацията на групата, All Within My Hands, посветена на “създаването на самоподдържащи се общности, чрез подкрепа на образованието, борбата с глада и други критични местни услуги.”

А какво да очакваме из страниците на книгата? Бандата обяснява: “Включително чрез рими и илюстрации, „The ABCs of Metallica“ разглежда историята на бандата от, ами, А до Я! Всяка буква от азбуката подчертава някой момент в пътуването ни, от „Garage Days“ до Master of Puppets, плюс забавни факти за нас.”

В момента Metallica са на лятно европейско турне с Ghost. Метъл титаните ще се завърнат в Щатите през септември, а остататъкът от есента ще мине в турне из Австралия и Нова Зеландия със Slipknot.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.