Marilyn Manson пусна 11-тия си студиен албум „WE ARE CHAOS“

Един от най-предизвикателните артисти на световната алтърнатив рок сцена, Marilyn Manson,  представя днес 11-тия си студиен албум – WE ARE CHAOS (Universal Music Group/Анимато Мюзик).

Продуциран от носителя на ГРАМИ – Shooter Jennings и Manson, албумът с 10 песни е създаден, записан и завършен преди пандемията от COVID-19 да блокира целия свят.

Manson разкрива новината за албума с премиерата на заглавното парче “WE ARE CHAOS” в края на юли 2020 г. Видеото към него е режисирано, заснето и обработено от Matt Mahurin, работил със звезди от ранга на U2, Queensrÿche, Metallica, Tom Waits, R.E.M., Alice In Chains и много други.

Картината на Manson, Infinite Darkness, която е изобразена на обложката на албума, е създадена специално за музиката в него. Изящните арт творби на Manson продължават да получават признание в цял свят, включително в галерии и музеи от Маями, през Виена до Москва.

За албума Manson споделя: Сега, като слушам  WE ARE CHAOS, все едно беше вчера, или като че ли светът се повтаря и историите от вчера са все така актуални и днес.

 Този концептуален албум е огледалото, което Shooter и аз създадохме за слушателитетова, в което ние няма да се взираме. Има толкова много стаи, килери, сейфове и чекмеджета. Но в сърцето на твоя музей от спомени, най-лошото нещо са огледалата. Сенки и духове докосваха ръцете ми, докато пишех тези текстове.

WE ARE CHAOSТРАКЛИСТ:

 1. RED BLACK AND BLUE
 2. WE ARE CHAOS
 3. DON’T CHASE THE DEAD
 4. PAINT YOU WITH MY LOVE
 5. HALF-WAY & ONE STEP FORWARD
 6. INFINITE DARKNESS
 7. PERFUME
 8. KEEP MY HEAD TOGETHER
 9. SOLVE COAGULA
 10. BROKEN NEEDLE
 • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.