Magnetic на турне с Crimena и легендарните Annihilator

Родната кросоувър/ню метъл банда Magnetic обяви новите дати от турнето си „You Know My Name“, някои от които ще бъдат с румънците Crimena и легендите Annihilator.

Как се е случило така, че да застанат редом на сцената с култовата група? „Историята около участието но с Annihilator е резултат наша инициатива и съвместната ни работа с Cavaleria Events от Румъния, които работят с промоутърите на турнето Metal Head. След като работихме близо две години в Румъния, с общо около 20-тина концерта, четири дати от които – като подгряваща банда на Harakiri for the Sky, решихме, че е дошло време да застанем на голяма сцена с банда като Annihilator. Пратихме материали, линкове и бяхме късметлии, че ни избраха и предложиха договор за двете дати“, разказва Румен Миневчев.

Румънският промоутър е „топлата връзка“ и в началния им контакт с Crimena: „Имахме възможността, отново чрез Cavaleria Events, да направим вече три дати у нас, които минаха супер. Станахме близки приятели и се самоорганизирахме за тези четири дати. Подготвяме страшен сет, а доколкото знаем, шоуто на Crimena ще леко обновено – ще свирят и нови парчета, ще имат нов видео клип, работят и те здраво“, допълва барабанистът.

Ето и предстоящите дати от турнето:
Magnetic + Annihilator
19.11 – Quantic, Bucharest
20.11 – Form Space, Cluj Napoca

Magnetic + Crimena
21.11 – Караоке стар, Русе
22.11 – Бар Без Име, Бургас
23.11 – Клубъ, Стара Загора
24.11 – Рок бар Фенс, София

Magnetic
05.12 – Corset piano bar, Свищов
06.12 – Н“дей бара Тангра, Сливен
07.12 – Hope club, Казанлък

2020 идва с нови идеи и планове за групата: „Вече направихме девет дати в Полша, три от които – като съпорт на полската банда The Sixpounder, плюс една в Унгария. Планираме да продължим да надграждаме присъствието си в тези държави тъй като бяхме приети много сърцато и топло. Имаме предложения и идеи за Германия и Англия, така че не спираме да работим – засега обаче всичко е в графата „предстоящи“.“, обобщават момчетата.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.