Machine Head отлагат цялото си европейско турне, пада и концертът в София

Machine Head отложиха цялото си европейско турне, планирано за тази пролет, заради извънредната ситуация в света с разпространението на коронавируса, съобщава avtora.com. Сред отложените концерти е и планираният за 13 май в столичната зала „Универсиада“.

„С натежели сърца трябва да обявим, че отлагаме предстоящото си турне в Европа и Великобритания, организирано по повод 25-ата годишнина на Burn My Eyes. Тъй като живеем в района на залива на Сан Франциско, бяхме засегнати тежко и сме свидетели от първа ръка на това, което се случва в момента. Публичните събирания на повече от 1000 души бяха забранени в Сан Хосе и дори в центъра на Сан Франциско, поради което големите концерти и конференции бяха отменени“, се казва в съобщение, публикувано в страницата на групата във Фейсбук.

MACHINE HEAD TO POSTPONE EUROPEAN TOURIt is with heavy heart that we must announce the postponement of our upcoming…

Posted by Machine Head on Wednesday, March 11, 2020

Музикантите уточняват, че правят това изявление с „дълбоко разочарование и съжаление“ и уточняват, че юбилейното турне „Burn My Eyes“ ще бъде отложено, а датите ще бъдат пренасрочени най-рано за есента, но „може би и за по-късно“. Посланието завършва с пожелание към феновете: „Пазете се, бъдете спокойни и се чувствайте добре, приятели“.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.