Lynch Mob показаха видеото на „Miles Away“

„Miles Away“ е част от новия албум на групата, The Brotherhood, който излезе на 8 септември, продуциран от Chris „The Wizard“ Collier (Flotsam and Jetsam, Prong, KXM) и съдържащ 11 съвсем нови изпълнения.

The Brotherhood подчертава уникалната сплав, която правят Oni Logan и George Lynch, и заедно с Sean McNabb (бас) и Jimmy D’Anda (барабани), групата е създала солиден продукт от началото до края. „След като вече имаме време заедно зад гърба си, се смятаме за глутница вълци, оттам ни хрумна и името на албума The Brotherhood. Винаги сме склонни да направим още една крачка напред. Водим началото си от 90-те, когато излезе първият албум на Lynch Mob и ясно зададе звученето ни. Ето ни 27 години по-късно, и George и аз все още крачим уверено напред. Като музиканти и автори на песни това е изключително важно за нас. Иначе ще залъгваме и себе си, и вас“, коментира Logan.

The Brotherhood – съдържание:
01. Main Offender
02. Mr. Jekyll And Hyde
03. I’ll Take Miami
04. Last Call Lady
05. Where We Started
06. The Forgotten Maiden’s Pearl
07. Until the Sky Comes Down
08. Black Heart Days
09. Black Mountain
10. Dog Town Mystics
11. Miles Away
12. Until I Get My Gold (bonus track)

Lynch добавя: „Написахме албума заедно и името му отразява философията на групата ни и на всички групи, в които съм бил от дете. Това е второто ми семейство. Това са моите братя. Изживяваме и минаваме през много заедно. И накрая това става част от музиката.“

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.