lieVeil, Hate Campaign, Grimaze и Klada заедно в благотворителен концерт на 22-ри септември в София

lieVeil, Hate Campaign, Grimazeи Klada ще свирят на една сцена в името на благотворителна кауза – да дадат “Шанс за живота на Бориса”. Детенцето страда от рядка генетична болест още от раждането си.

Повече за борбата на смелото момиченце може да намерите тук: https://www.facebook.com/BorisaYankova/

lieVeil са deathmetal/thrash/progressive група, основана във Варна. Момчетата имат два изключителн осилни албум азад гърбаси – “Instigator” (2014) и “Automaton” (2016), участие на румънския Rockstadt Extreme Fest през 2014-та година, както и участие наWacken Open Air през миналата година като победител на родния фестивал W:O:A Metal Battle Bulgaria.

Hate Campaign са добре позната софийска група със стотици участия на родната сцена. Песни като Awakening Pill, Zero Resistance, Pagan, Demigod (към която има и официално видео) вероятно са добре известни на родните фенове, а едноименният им албум е качествен резултат от упоритата работа на момчетата през годините.

Grimazе са groove/death metal група от София. Познати са на родните фенове с турнетата под мотото “Метъл за смет”, включващи акции по почистване на различни райони и последващи концерти в много градове в България. През 2016-та година бандата издаде едноименното си EP – “GRIMAZE”, а тази година имаха участие на фестивала Rockstadt Extreme Fest в Румъния.

Клада/Klada са млада black metal група от София. В биографията им стоят участия като подгряваща банда на македонците Ambroz и норвежците Superlynx, както и кратко свирещ албум, който е пуснат само в youtube, но съссигурност за напред ще ги виждаме все по-често по клубовете в България.

 

Дата на събитието – 22.09, мястото е добре известно -Live & Loud, начало – 20ч.
Дарение – 6лв.
Събитие във Facebook: https://www.facebook.com/events/308761966235153/

Това са данните за сметката, по която се набират средства за лечението на Бориса.

ДСК БАНК: BG22STSA93000013918515
BIC: STSABGSF
PAY PALL: mitkova88@gmail.com
титуляр: РумянаВалентиноваМиткова

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.