Liam Gallagher пусна новия си сингъл „Shockwave“

Дебютният соло албум на Liam Gallagher As You Were беше абсолютен хит и в комерсиално отношение, и по отношение на критиката. Той дебютира на #1, продавайки повече от останалите в топ 10 и скоро получи платинен сертификат.

Сега Liam се завръща с новия си хитов нов сингъл „Shockwave“, който ни дава първото усещане за предстоящия му втори албум Why Me? Why Not. “Това е по-добър албум от As You Were,” обещава Liam. “Което ви казва нещо, защото той беше епичен, нали?”

“Аз съм изпълнен с желание,” казва Liam. “Изпълнен съм с желание да бъда жив, изпълнен съм с желание да правя музика, изпълнен съм с желание да вървя напред. Хубаво е да се завърнеш с нова музика, защото това означава, че мога да изляза и да правя концерти и да дам на хората нещо, за което да се хванат, защото това е, което правя. Нека си го признаем – скучно е без мен.”

Liam написва „Shockwave“ с двама от основните си сътрудници, които стоят зад хитовия албум As You Were: Andrew Wyatt, който печели наградата на Академията за Best Original Song като един от създателите на „Shallow“ от филма „A Star Is Born“, и спечелилилят няколко награди Grammy Greg Kurstin, който също е продуцирал песента. Тя е записана в Los Angeles и в студиото RAK Studios в Лондон.

Сингълът „Shockwave“ маркира началото на едно бурно лято за Liam. Идващата сряда той ще има шоу в Hackney Round Chapel – със сигурност най-интимната зала в Лондон, на която ще свири откакто Oasis за пръв път стигат до столицата – преди документалният филм „As It Was“ да има премиера в Alexandra Palace Theatre на следващата вечер.

 

 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.