Kreator пуснаха видеото към „Hail To The Hordes“

Немските титани Kreator си партнират с Record Store Day за издаването на ексклузивен релийз в Черния петък. Днес, 24 ноември, лимитирана версия (1000 копия) на „Hail To The Hordes“ на винил ще бъде достъпна в инди музикалните магазини.

Отпразнувайки новото издание, Kreator пуснаха и режисираното от Matthias Kollek видео към „Hail To The Hordes“, което включва кадри от шоуто от миналия март в родния град на бандата – Есен, Германия.

Kreator продължават турнето си в подкрепа на последния им албум, Gods Of Violence, който влезе в официалните класации на Германия на 1-ва позиция. Обложката на албума е създадена от именития артист Jan Meininghaus, който направи и обложката за Phantom Antichrist (2012). Meininghaus е работил и с банди като Bolt Thrower, Accept и Overkill.

Фронтменът на Kreator Mille Petrozza сподели впечатленията си за реакциите към Gods Of Violence: „Не можеше да бъдат по-добри. За нас начинът, по който измерваме успеха на новите неща, е как реагират феновете на концертите, когато вкарваме песните от албума в сетлиста. За последното си турне добавихме 5 или 6 нови песни. Реакциите са точно толкова добри към, примерно, „Extreme Aggression“, колкото и към някоя от класическите ни песни. Това е страхотно и ни показва, че сме направили нещата правилно.“

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.