„Конкурент“ представи новия си сингъл „Родени за Рок“

Група „Конкурент“ представи първия си сингъл за 2018 – „Родени за Рок“, от предстоящия им нов албум По трудния път, който се очаква тази есен.

След юбилейния концерт през месец Март – „30 години КОНКУРЕНТ“ в зала „Универсиада“ където техни гости на сцената бяха Наско и Славчо /БТР/, Дичо, Фактор, Милена, Павел Васев /Монолит/, Николо Коцев /Brazzen Abbot, Baltimoore, Кикимора/, Тони Хадат /Ахат/ и други, групата влезе в студио за да запише първия си сингъл за следващият албум – „Родени за Рок“.

Феновете на „Конкурент“ твърдят, че в цялата си история вероятно именно сега бандата е в най-добрата си формация и новата песен „Родени за рок“ е сравнявана с други техни хитове, като „Дай ми време“, „Аз съм твоят вечен конкурент“, “ Чакам други дни“, „Мама“, „Върни се“, „На кой му дреме“ и „Крале на скоростта“.

Музикантите от бандата не крият амбициите си да създадат модерен албум, в който да се редуват здрави рок-парчета с по-хитови композиции.

Едновременно с работата им по албума По трудния път, групата вече работи по акустично шоу, с което в края на лятото ще покаже и едно друго, ново лице на на „Конкурент“. Авторските парчета ще звучат акустично, с емоции и настроения, повлияни от Боб Дилън, Ролинг Стоунс, Том Пети, Джордж Харисън, Ерик Клептън, Робърт Джонсън.

„Конкурент“ състав 2018:
Емил Анчев – вокал / китара
Драгомир Мънзов – китара / вокал
Явор Петров – бас / китара / вокал
Пламен Арсов – китара
Георги Милев – барабани
Йордан Тодоров – клавишни
Явор Недев – китара / клавишни

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.