Концертите на Accept са тази седмица, има билети само за втората дата

Този уикенд в град Пловдив легендите Accept, заедно със Симфоничния оркестър на град Пловдив, ще изнесат два грандиозни концерта, които ще заснемат за предстоящо DVD. Точните дати са 18 (събота) и 19 (неделя) май 2019 г. Вратите на Античния театър ще отворят в 19:00 часа. Музикантите ще излязат за двучасовото шоу на сцената точно в 20:00 часа!

Предстоящите два концерта ще са неповторимо изживяване. Бандата и симфоничните музиканти ще представят метъл композиции от творчеството на Accept в симфоничен аранжимент и подбрани класически симофнии, които ще бъдат изпълнени в рок аранжимент. Сред класиките ще присъстват и произведения на Моцарт, Бетовен, Вивалди и Чайковски, а от неостаряващите рок химни ще чуем „Metal Heart“, „Princess Of The Down“, „Balls To The Wall“, „Fast As A Shark“, „Breaker“, „Kill The Pain“ и много други.

Мястото на провеждане на това специално събитие е било построено преди около 2000 години. Тетърът е разположен между Джамбаз тепе и Таксим тепе и e единствената запазена антична театрална сграда по българските земи. Адаптиран е за съвременния културен живот на Пловдив и от години там се провеждат различни по характер спектакли.

За 18-ти май билети няма, но за 19-ти все още има онлайн и в мрежата на Евентим, Български пощи, магазини На Тъмно, билетна каса на EVENTIM на ул. “6-ти септември“ в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входовете. Всички места за тези две събития са седящи. Деца до 7 години влизат безплатно и без право на място, придружени от пълнолетен родител или настойник, притежаващ билет и попълнена декларация. Няма да се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет. Излизането от мястото на провеждането на концерта е окончателно!

Малолетните и непълнолетни лица ще бъдат допускани само с придружител и подписана декларация от пълнолетен придружител, който има закупен билет – родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето. Всеки придружител трябва да носи подписана в 2 (два) екземпляра декларация, която можете да изтеглите от тук. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност препоръчваме да носите с вас и лични документи – копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години, или неговата лична карта, ако вече е навършило тази възраст. За да избегнете това, можете да представите предварително нотариално заверена декларация.

ВНИМАНИЕ: Ставайки част от това събитие вие давате разрешението си да бъдете заснети за целите на DVD продукцията!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.