Ясна е подгряващата група за концерта на Black Stone Cherry в София

SEVI ще видим на сцената преди рокаджиите от Кентъки Black Stone Cherry при първото им гостуване у нас. Концертът ще се състои на 10 юли от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5.

Група SEVI е сформирана през 2010 от вокалистката Светла (SEVI) Близнакова и Рали Велинов (бас), които преди това се е случвало да работят заедно по различни музикални проекти. Заедно с Деси Маркова (клавишни), Павлин Иванов (удърни) и Илиан Илиев (китари) бандата работи здраво, а добрите резултати не закъсняват. Песни на челните места в класациите на Българско Национално радио и радио Z-rock, група на седмицата в Rock Symphony Radio (Лима, Перу), представяне в ефира на WSF Radio (Чикаго), Radio Pulsar France, Many More Radio (UK) са част от многото успехи на групата. В последните години не само песни, но и албуми на SEVI получиха положителни отзиви в медии като Metal Hammer Italy, Metal Hammer Greece, Fireworks UK, Powerplay UK, Rockmelodico Spain, HINTF Magazine Portugal и много радиостанции в Европа и САЩ.

Песни от последния албум на групата Follow Me звучат не само в родния ефир, но и в няколко ефирни радиостанции в Германия, Франция и Италия. Албумът е с участието на китаристката Jen Majura (Evanescence) и вокала Thomas Vikström (Therion). Смесването и мастеринг на тавата са дело на Marco Barusso, познат от работата му с артисти като 30 Seconds to Mars, H.I.M. и Lacuna Coil.

С история от 3 студийни албума, 10 видео сингъла, издаден на DVD акустичен концерт, множество участия на сцени в Италия, Сърбия, Гърция, Румъния, Швейцария, на всички сериозни фестивални сцени у нас, избрани да подкрепят шоуто на групи като Nightwish, Europe и Tom Keifer в София, SEVI са сред най-активните и интересни родни рок групи.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Български пощи, магазини На Тъмно, билетна каса на Eventim на ул. „6-ти септември“ в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

До 15 февруари билетите бяха на цена от 35 лева. В момента и до деня на концерта цената ще е 40 лева. В случай на останали в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 45 лева.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.