Ясна е подгряващата банда на концерта на Testament у нас

Testament безпорно е една от най-влиятелните траш метъл групи, която ще зарадва българските си фенове с концерт в София на 18 юни в клуб Music Jam, като шоуто им у нас ще има големия плюс да е самостоятелно с дълъг и пълен, а не фестивален, сет. Очаква се на концерта в София, специално за българските си фенове, бандата да представи и няколко парчета от предстоящия cи нов албум, който вече е записан.

И какво по-подходящо от това една млада родна траш/дет банда да подгрява траш ветераните Testament на шоуто им у нас? Ако се е случвало да гледате Terravore на живо, ще се съгласите с горното твърдение. Те са нахъсани, технически грамотни и с необходимите музикални умения. И най-важното – те са траш маниаци!

Terravore е формирана през 2015 във Варна от Калин Бъчваров и Иван Лазаров. Групата започва като трио и в периода от 2015 до 2017 прави две мини турнета в България и няколко участия в Румъния. Издава дебютно EP „Apocalyptic Impact“, демо запис, цял албум – Unforeseen Consequences и взима участие на фестивали като Sea of Black, Rockstadt Extreme Festival, Burgas Metal Carnage и др. През 2018 Бойко Николаев се присъединява към бандата като втори китарист.

Последното издание на Terravore се появява тази година – втори мини албум, носещ името „We Came To Destroy“, който също така е и част от сборен сплит със софийската спиид/хеви банда Many More.

Testament ще бъдат в състав:
Chuck Billy – вокал
Steve Di Giorgio – бас
Gene Hoglan – барабани
Alex Skolnick – китара, бекинг вокал
Eric Peterson – китара, бекинг вокал

Билети може да намерите онлайн на bit.ly/Testament2019 и магазин На Тъмно София (чрез системата на PaySera). Билети има и в касите на НДК и к-ци Booktrading (чрез системата на Ticketportal.bg), или може да си поръчате вашия билет по куриер на 0886 126 995.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.