Jared Leto медитирал в пустинята, не знаел за коронавируса

Оказа се, че актьорът и фронтмен на 30 Seconds to Mars Jared Leto не е имал никаква идея за върлуващия по света COVID-19, защото е бил в абсолютно уединение близо 2 седмици.

Leto сподели в акаунтите си в социалните медии, че едва наскоро е научил за глобалната пандемия от коронавирус, защото е бил в пълна изолация и тишина, и е нямал представа какво се случва навън. Завръщането отново в обществото му донесло огромен шок – светът, който заварил, бил съвсем различен от този, който оставил две седмици по-рано.

„Уау. Преди 12 дена започнах медитация в пълна тишина и усамотение в пустинята. Бяхме асболютно изолирани – никакви телефони, комуникации и т.н. Нямахме представа какво се случва извън лагера ни. Вчера се върнах в съвсем различен свят. Напълно и завинаги променен. Смайващо, меко казано. Сега наваксвам със съобщения от приятелите и семейството ми, които ми разказват какво се е случило. Насявам се, че вие и любимите ви хора са добре. Изпращам на всички положителна енергия. Останете вкъщи. Бъдете в безопасност“, завършва посланието си изпълнителят.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Последната роля на Leto беше във филма „Морбиус, живият вампир“, чиято премиера беше планирана за юли. В него героят трябва да намери лек за рядка болест, но в крайна сметка сам се превръща във вампир.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.