Излиза вторият албум на Steve Harris с British Lion, чуй водещия сингъл

Warner Music съобщиха издаването на втория албум на басиста и основател на Iron Maiden Steve Harris с British Lion, „близкият и личен“ страничен проект, на който той посвещава времето си извън дейностите с Iron Maiden. The Burning включва 11 нови песни и ще бъде издаден за целия свят на 17 януари 2020 в модерна и стилна Digi-pack CD опаковка, с двойна сгъваема опаковка за плочите и в дигитален формат.

British Lion се състоят от: вокалиста Richard Taylor, китаристите David Hawkins и Grahame Leslie, Steve Harris на бас и клавиши, и барабаниста Simon Dawson. Записан, проектиран и миксиран в Barnyard Studios от Tony Newton и продуциран от Steve Harris, The Burning е натъпкан с мощни хард рок мелодии, като две песни – „Lightning“ и „Spit Fire“ са възможни за свободно теглене след предварителна поръчка на britishlionuk.com.

Richard Taylor казва: „Работихме по The Burning през последните няколко години и всички са наистина доволни от резултата. Изпълнявахме някои от песните на живо на турнета наскоро и получихме фантастични реакции от нашите фенове и затова сме много развълнувани да споделим този албум със света“.

The Burning е продължение на едноименния дебютен албум от 2012 на British Lion, първото музикално приключение на Steve извън Iron Maiden, който беше определен като „брилятнен“ и „свиреп сърдечен триумф“ от музикалната преса. Оттогава бандата неуморно усъвършенства изпълненията си на живо с клубни турнета всяка година и фестивални дати, винаги когато времето им го позволява, изграждайки и установявайки стабилна и отдадена фен база, достигайки до 24 държави по света до сега, с планове да посетят още много в бъдещето.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.