Излиза албум с неиздавани песни на David Bowie, чуй версия на „The Man Who Sold The World“

Parlophone Records анонсира David Bowie Is It Any Wonder? – EP с шест парчета от неиздавани и редки сингли, които ще излизат в продължение на шест седмици.

Първото от тях е преди това неиздавана версия на „The Man Who Sold The World“, излязло като дигитален сингъл, за да отпразнува едновременно рождения ден на David и 50-тата годишнина от написването и записването на тази класика. Още пет песни ще излизат на седмична база от 17-ти януари.

„The Man Who Sold The World“ (ChangesNowBowie Version) е взета от сесията от 9 парчета ChangesNowBowie, записана за радио и излъчена от BBC за 50-ия рожден ден на David на 8-и януари 1997.

Излъчването включва и интервю с David, направено от Mary Ann Hobbs, по времето на което се пускат и специално записани поздравления по случай рождения ден и въпроси от хора като Scott Walker, Damon Albarn, Bono, Robert Smith и още много.

Тази предимно акустична версия представя някои от любимите на David негови собствени композиции и е продуцирана от самия Bowie, Reeves Gabrels и Mark Plati.

ChangesNowBowie е била записана и миксирана в студиото Looking Glass Studios в Ню Йорк през ноември 1996 по време на репетиции за концерта по случай 50-тия рожден ден на David на площада Madison Square Garden. Gail Ann Dorsey (бас, вокали), Reeves Gabrels (китари) и Mark Plati (клавишни и програминг) акомпанират на David за записа.

ChangesNowBowie ще бъде издадено в лимитирани количества на плоча и диск за Record Store Day на 18 април 2020 г. Корицата на албума ще включва зашеметяващ черно-бял портрет на David от известния фотограф Albert Watson, направен в Ню Йорк през 1996.

David Bowie ChangesNowBowie излиза на 18 април 2020 за Record Store Day.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.