Изхвърлиха сина на Scott Weiland от групата Suspect208 заради наркотици

Синът на Scott Weiland, Noah, беше уволнен от Suspect208, групата, която включва синовете на членове на Guns N’ Roses и Metallica, заради проблеми с наркотиците. Бандата наскоро издаде видеото към песента си „All Black“.

В групата влизаха сина на китариста на Guns N’ Roses, Slash – London Hudson, както и сина на басиста на Мetallica Robert Trujillo, Tye. Наскоро я оглави в ролята си на вокал синът на покойния фронтмен на Velvet Revolver и Stone Temple Pilot Scott Weiland, Noah.

Бандата обясни откровено и без заобикалки в социалните мрежи причината за раздялата с Noah. „Както много от вас знаят, ние уволнихме вокала си Noah. Бяхме много близки с него и това беше последното, което искахме да правим, но се налагаше да се случи за нашата безопасност, както и в името на дълголетието на групата.“, написа бандата.

„Решението ни беше колективно, защото беше последната стъпка, която остана да предприемем, за да можем да продължим. Noah не пишеше текстове и не поемаше своята част от задълженията в групата от поне два месеца, преди да се разделим. Беше поел по мрачния път на употребата на наркотици, която застана на пътя и на приятелството, и на групата ни“, допълват те.

„И последно, имаше много случаи на избухвания без никаква реална причина, когато се опитвахме да говорим с него. Желаем му всичко най-добро и сме дълбоко загрижени за него. Ние обаче направихме, каквото можахме, за да му помогнем. Благодарим на онези от вас, които остават до нас в пътуването ни, много сме благодарни.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUSPECT208 (@suspect208_)

Към настоящия момент постът с обяснението е изтрит и на негово място има обява за търсенето на вокал. Изискванията са да е между 18 и 24 годишен, да живее в Лос Анджелис, да посочи 3 любими банди, а парчето за прослушването е „Black Dog“ на Led Zeppelin.

 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.