Intelligent Music Project & Vrabevski Super Band направиха премиера на най-новия си албум

Intelligent Music Project & Vrabevski Super Band направиха премиера на най-новия си албум Sorcery Inside. 12-те нови композиции на д-р Милен Врабевски бяха представени на 12 май в Sofia Live Club от звездния български музикантски екип, включващ Стоян Янкулов–Стунджи (барабани и перкусии), Бисер Иванов (китара), Боби Косатката (вокали), Иво Стефанов (клавири), Ивайло Звездомиров (бас), Славин Славчев (вокали), Лина Никол (вокали), Самуел Ефтимов (пиано).

В четвъртия албум на д-р Милен Врабевски музикални копродуценти са световноизвестният барабанист и автор на музика Саймън Филипс /ex-Тото, Protocol/ и един от най-талантливите български музиканти – Иво Стефанов.

Sorcery Inside е албум, посветен на вечно търсещия ум. Идеята е да достигнем до момента, в който откриваме източника на магията вътре в нас. Той се крие в способността ни да бъдем човеци на първо място. Щрихи от всекидневния живот водят феновете до правилните заключения за това как да се справят”, описа с няколко думи концепцията зад албума си д-р Врабевски.

За пореден път в този изцяло български музикален проект се включват и легендарни музиканти като Джон Пейн (ex-Asia), Джоузеф Уилиямс (Toto), Карл Сентънс (Nazareth), Ричард Грисман (River Hounds) и разбира се Саймън Филипс.

По време на концерта в София д-р Врабевски съобщи няколко вълнуващи новини около музикалния проект. През 2020 се готви европейско турне с участието на всички споменати рок величия. Той сподели, че предстоят още две премиери на Sorcery Inside във Варна на 26 май (Varna Live Club) и Русе на 15 юни (Max Club Ruse). Паралелно тече и работата по пети албум, който отново ще предложи качествена рок музика на световно равнище и цяло съзвездие от легендарни музиканти.

Всеки един от гостите на премиерата, получи специален подарък – CD с новия албум, който не се разпространява в търговската мрежа. Албумът е свободно достъпен в интернет за некомерсиални цели, слушане, сваляне и музикална наслада. Меломаните, които желаят да се сдобият с физическо копие на музикалния шедьовър, могат да го направят с дарение на Фондация “Българска памет”. За сума над $30 дарителите ще получат CD с новия албум Sorcery Inside, а за дарение над $80 – луксозен пакет с 4-те албума на Intelligent Music, издадени досега.

  • Sign up
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.