Ice Nine Kills ще са специални гости на концерта на Papa Roach и Hollywood Undead в София

Метъл бандата Ice Nine Kills ще подгрява американците Papa Roach и Hollywood Undead на съвместния им концерт на 2 март в зала Универсиада, София.

Ice Nine Kills са една от най-атрактивните и модерни американски групи. Бандата постига множество успехи и има изключително голяма фен база по целия свят. Албумът им Every Trick in the Book (2015) дебютира в топ 5 на класацията Billboard Hard Rock Albums, а последният им студиен запис The Silver Scream (2018) провокира почитателите със своята концепция – всички парчета са вдъхновени от различни филми на ужасите.

След невероятния успех в САЩ с най-голямото си турне до момента (съвместно с Shinedown), Papa Roach тръгват на Европейска обиколка с петорката Hollywood Undead. Американските банди включват и България в предстоящото турне и обещават взривяващо шоу на 2 март 2020, в зала Универсиада.

Билетите за концерта на Papa Roach и Hollywood Undead в София са на цена от 65 и 75 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на eventim.bg.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.