Hollywood Undead идват за първи път в България, спечели Meet & Greet + билет за концерта!

26 юни (вторник) 2018 г.,София,
зала Универсиада, 20:00ч

Hollywood Undead идват за пръв път в България с едно изключително шоу! Петорката от Лос Анджелис ще покори българската сцена на 26 юни, в зала Универсиада.

Разбира се, Рок Радиото на България ще ти осигури не само възможността да идеш на концерта, но и да се срещнеш лично с групата! Спечели meet & greet ПЛЮС билет за концерта в новата ни игра! Намери поста на играта във фейсбук страницата ни, отговори на въпроса на деня и в края му можеш да спечелиш изключителната награда!

Прочути с взривяващите си изпълнения на живо, Hollywood Undead разпродават концертите си по целия свят – от Масачузец и Маями, до Москва и Манчестър, като се наслаждават на европейското си турне: “Много сме щастливи да имаме концерти в Европа. Обичаме да свирим там, публиката е страхотна и много харесваме културата. Нямаме търпение да срещнем още приятели и да се запознаем с нови хора. Ще се видим много скоро!”

Когато групата пусна видео към песента “California Dreaming” – първия сингъл от новия албум Five, то събра над 1,8 милиона гледания в YouTube само за три седмици (а вече са над 7.5 милиона).

Още с излизането на техния платинен първи албум Swan Songs (2008) и с уникалното съчетаване на рок, хип-хоп, индъстриъл и електронна музика, Hollywood Undead печелят огромен брой фенове по целия свят. Последвалият втори албум American Tragedy (2011) става златен и се изкачва на #4 в Billboard Top 200, а Notes From The Underground (2013) заема второто място в класацията. През 2015 Hollywood Undead затвърждават изключителната си популярност с песента “Day of the Dead”, която е слушана повече от 21 милиона пъти в Spotify и има над 17 милиона гледания в YouTube.

Билетите за концерта на Hollywood Undead ще бъдат на цени от 50 до 90 лева, и могат да бъдат закупени в мрежите на ticketpro.bg и eventim.bg.

Списък на спечелилите:
1. 05.06 Diana Gencheva
2. 06.06 Димитър Спасов
3. 07.06 Sonya Lazarova
4. 08.06 Ralitsa Spasova
5. 11.06 Nick Zviadadze
6. 12.06 Beatris Ivanova
7. 13.06 Александра Дадова
8. 14.06 Анани Александров