Hellyeah пуснаха сингъла си „Perfect“

Hellyeah пуснаха стрийминг на новия си сингъл, озаглавен „Perfect“, част от предстоящия им албум Welcome Home, който се очаква на 27 септември. В него ще са включени и записи на барабаниста Vinnie Paul, който си отиде миналата година.

След като отдадоха чест на живота и музиката на своя събрат и колега Vinnie Paul с емоционален разпродаден концерт в Лас Вегас по-рано тази година, групата тръгна на продължително турне в САЩ, на което ще свирят нов материал от Welcome Home, очаква се обявяването и на дати в Обединенотот кралство. Част от продажбите на билетите отиват в подкрепа на Американската Сърдечна Асоциация.

В рамките на турнето към Hellyeah се присъединява барабанистът на Stone Sour Roy Mayorga. “Очевидно е, че Vinnie Paul е абсолютно незаменим, но не можем да не тръгнем на турне“, коментира басистът Kyle Sanders. „И колкото и да би било лесно да кажем, че се отказваме, няма как да стане. Vinnie щеше да е страшно разочарован, ако не промотираме записа подобаващо. Щеше да ни е бесен на всички, че след цялата работа, положена по завършването на албума, сме го оставили просто да си седи на лавиците, а ние просто завъртим една-две песни по радиата… познаваме го.”

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.