EKS

Група ЕКС с нов концерт на 14 септември

Наближава новият ЕКСклузивен концерт на група ЕКС. Бандата е съставена от трима именити ексвокалисти – Ерол Ибрахимов (Уикеда), Светльо Витков (екс фронтмен на Хиподил) и Кольо Гилъна (екс фронтмен на Контрол).

На 14 септември в клуб “Маймунарника” тримата тенор-баритони ще изпълнят заедно, и с пълно гърло, едни от най-сериозните хитове на ЕКС бандите си, сред които: “Обичам”, “Бий хлапето”, “Let me да те лов ю”, “Боби”, “Леле Како”, “Скакауец”, “Най-щастливият ден”, “Бате Гойко”, “Мариана” и още.

В този формат всеки пее в песните на другите, с което музикалната картината ще бъде по-пълна, цветна и ефектна.

“С този иновативен подход се надяваме да изпъкнат по-добре вокалните невъзможности на всеки от нас и хората да ни оценят по достойнство и артикулация”, споделят шеговито тримата.

“Ще има и по-сериозна брас секция – специално подбрана сред финалистите от популярно телевизионно музикално шоу “Брас Мастърс”, добавят още те.

Всички тези уникални и единствени по рода си изпълнения ще се случат под съпровода на небезизвестните музиканти от “Svetlio & The Legends”, участвали и в култовите формации “Хиподил” и “Холера”.

Всички тези артисти ще видим на сцената на 14 септември в “Маймунарника”.

Група ЕКС се събра официално за първия си ЕКСклузивен, емоционален и весел концерт през декември миналата година, когато феновете препълниха столичен клуб, а емоциите и веселбата преляха и извън него.

На 14 септември, този път на открито, бандата очаква всички свои симпатизанти и съмишленици за още по-голям купон в навечерието на новата учебна година.

През есента ЕКС се готвят да зарадват и феновете си извън пределите на Бълграия с голямо европейско турне, включващо 8 дати в големите градове.

Подробности за него и още актуални новини можете да следите във фейсбук страницата на ЕКС.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.