Glenn Hughes ще бъде хедлайнър в първия ден на Varna Mega Rock Festival

Varna Mega Rock Festival ще се състои на 18 август, събота, на Пристанище Варна. Фестивалът се организира от Цонко Цонев, бивш кмет(ъл) на Каварна, помогнал за гостуването на много култови фигури в рока между 2006 и 2016, в рамките на ежегодния тогава летен фестивал Kavarna Rock Fest.

Според публикуваната във фесйбук информация, хедлайнър на първия ден на фестивала ще бъде Glenn Hughes. Той ще бъде гост изпълнител и ще излезе на сцената с музикантите от Б.Т.Р.

“Нямам търпение да се върна в България след дълго отсъствие и с нетърпение очаквам да се видя с моя скъп приятел Цонко, момчетата от Б.Т.Р. и, разбира се, всички красиви фенове от България. Ще бъде точно преди рождения ми ден, така че ще празнуваме. Пожелавам на Цонко успех с новото събитие и съм горд, че съм поканен като гост и хедлайнър в първия му ден”, цитирано е изказване на Glenn Hughes.

На този етап се очаква официална информация за цените на билетите, както и потвърждение на останалата част от изпълнителите на феста.

  • Sign up
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.