Foals споделиха новия Rüfüs Du Sol ремикс на „The Runner“

Foals съобщиха за ремикс колаборацията с водещото австралийско трио Rüfüs Du Sol. Наскоро номинирани за две престижни награди Grammy, RDS добавят свои следи и мелодична дълбочина към „The Runner“ – първият им официален ремикс от три години насам.

Част от успешния #1 албум на бандата, Everything Not Saved Will Be Lost – Part 2, „The Runner“ е създаден на основата на буйни и насечени китари, и се развива по изненадващ начин. Ремиксът на Rüfüs Du Sol поема неотложността и енергията на оригинала, и добавя към него още едно неподражаемо измерение. Като китарист и вокалист, Yannis Philippakis коментира трака: „Това е призив да намерим чувство за цел и постоянство, въпреки шансовете и проблемите, които може да открием вътре или извън себе си“.

Появявайки се в 2 части, високо одобрените албуми през 2019 – ENSWBL Part 1, номиниран за Mercury и Part 2, първият някога албум на бандата с #1 рекорд в Обединеното кралство – Foals също така наскоро съобщиха детайли за някои големи дати от турнето в Обединеното кралство следващата година. Феноменално търсене на билети е резултат от добавянето на 2 допълнителни изяви в Olympia (Лондон), както и втора вечер в Единбург и Блекпул.

Наскоро Foals излъчиха и първия си документален и концертен филм – „Rip Up The Road“.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.