Fingertone & Malik представят новия си албум на 9 ноември

За първи път на лайв сцена ще бъде представен завършения проект на Филип Александров (Fingertone) – клавишни и Майкъл Флеминг (Malik/ Lexus) – вокали. Съвместният авторски албум, Spiritual Funk to the Groove, върху който двамата артисти работят повече от 3 години, ще бъде представен официално на 9 ноември.

Филип Александров (Fingertone), възпитаник на НМУ „Л.Пипков“ и Музикалната Академия, е известен на българската публика с участията си като композитор и изпълнител в авторските албуми на Plastic HiFi, BabyFace Clan, MMO, Grooveybone Crusher, Magnetik и като създател и съавтор на музиката на емблематичната фънк-джаз банда Phuture Shock. Kaто музикант-изпълнител е работил с Ъпсурт, Рут Колева, Спенс, Дичо, Белослава и други.

Майкъл Флеминг (Malik/ Lexus) е познат на ценителите на добрата музика с множеството разнородни проекти, в които участва. Израстнал в колоритна общност, в пряк допир с различни култури, артисти и музикални течения, той се изгражда като многолик, жаден за експерименти артист. Добре познат на българската публика като създател и вокалист на фънк-джаз бандата TriOFive, и като вокалист на Magnetik. Mайкъл също е актьор, текстописец, R&B и реге изпълнител и колоритно МС.

На сцената двамата титуляри на проекта ще бъдат подкрепени от добре познати музиканти, чиито имена винаги са свързвани с качествена музика:
Боян Златков – Барона (бас)
Петко Дреников (китара)
Деян Драгиев – Даката (барабани)
Петър Момчев (саксофон)
Кирил Зафиров (тромбон)
Гост вокалисти: Ruth Koléva и Elena Kokorska

Билети на цена от 10 лева има в мрежата на Eventim. На място в деня на концерта ще са 15 лева.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.