Още две групи се присъединяват към концерта на Evergrey и BRHG у нас

Както бяхме информирали, шведската метъл група Evergrey идва в София за концерт, който ще се състои на 14 април от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5.

Създадена през 1993, бандата вече четвърт век е сред любимите на фенове на прогресив метъла. Гости на събитието ще са финландската Melodic Death Metal банда Bloodred Hourglass, познати като BRHG.

Организаторите от BGTSC обявиха и 2 нови групи за същия ивент.

Crossing Eternity – румънско-шведската банда, чиито членове са делили сцена с имена като Uriah Heep, Scorpions, Larry Coryell, Blood, Sweat and Tears и др. Новият им албум смесва елементи от модерен метъл с леки препратки към рок музиката от 70-те.

Genus Orden Dei или накратко GOD – уникална с музиката си група, чиито членове са завършили най-добрите музикални академии в Италия. През 2017 и 2018 четиримата обикалят Италия и цяла Европа, и откриват концерти за групи като Hell, Dark Tranquillity и Suffocation.

Цената на билетите е 40 лева. В случай на останали в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лева.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, Български пощи, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул. “6-ти септември” в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.