Едноседмичен Ruse Summer Festival 2020 ще се състои в края на юни

Едноседмичен музикален празник очаква всички русенци и гости на крайдунавския град това лято. Ruse Summer Festival 2020 ще се проведе от 29 юни до 5 юли в двора на бившето СПТУ по ЖП транспорт.

Още с откриването на фестивала ще бъде отбелязан Денят на река Дунав. Следващата вечер ще е загряване за July Morning – традиция за посрещане на първото юлско слънце, допълват организаторите.

Във фестивала ще участват групите 4етри, The Rock, Red House, Мечо Грух, Claymore, Голата истина, Дует Митко и Галя, Soda Acoustic, Дилема, Explicit, D.effect, Old Guns, PlayUphoria, Strong, M.I.G. 21, Waveslave, Born for Vengeance, Baltavar, Dismounted, Engineer of Death, Elinor и др. Повечето групи са от Русе. Ще гостуват и няколко банди от други градове.

Хедлайнер на Ruse Summer Fest 2020 ще бъде Ахат, които не само ще изсвирят най-великите си хитове, но и обещават да представят новия си сингъл “Те ме чакат”, писан за всички разделени семейства. Ахат ще превземат сцената на фестивала в събота, 4-ти юли.

Последната неделна вечер е отделена за най-екстремните метъл банди.

Достъп до фестивала ще се получава срещу Вход на цени:
● Вход от 5 лв. – достъп до фестивала за един ден без събота
● Вход от 10 лв. – достъп до фестивала само в събота
● Вход от 15 лв. – достъп до всички фестивални дни без ограничения

Лица до 10 години влизат без вход, но задължително с пълномощен придружител. Молим да предпазвате слуха на децата си. По време на Ruse Summer Fest ще има професионална детска анимация – екип от професионални аниматори, които да организират времето на децата, докато феновете се забавляват.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.