Der Hunds с промоция на новия си албум в ефира на Z-Rock и с нов видеоклип

Нищо не е, каквото беше! Музикалният живот – също. Бандата Der Hunds реши да направи промоцията на най-новия си албум в родния радио-ефир вместо с концерт на живо. Радио Z-Rock и Der Hunds си подават ръка не за първи път и ще представят новият албум на групата Apocalyptoholics в ефира на рок-радиото на България на 23.10.2020, в предаването на Краси Москов – „HiJack Show“.

Новия студиен запис бандата подготвя от няколко години, но промените в състава и странични обстоятелства забавят реализирането му. Албумът е концептуален и, както подсказва името му, е вдъхновен от глобалните проблеми на заобикалящия ни свят. Любопитно е, че Apocalyptoholics е един непрекъснат трак без паузи между парчетата, като мястото помежду им е запълнено с инструментални части и специални звукови клипове, създадени и записани лично от групата.

В пространството вече се въртят синглите “Better Than You” и “Used To Know”. Седмица преди официалната промоция излиза и чисто нов видеоклип към песента “Fire” от албума, който е заснет по време на изолацията през пролетта от режисьорa Боян Карамфилов.

Der Hunds смятаха да представят най-новия си материал с концерт на 12-ти април тази година, но извънредната обстановка осуети плановете им. Момчетата от бандата не са разколебани относно бъдещето и обещават при първа възможност да организират подобаващо събитие с изпълнение на живо за представяне на албума.

Очаквайте новия албум на Der Hunds по радио Z-Rock на 23-ти октомври!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.