Deftones са записали албум през лятото и ще го издадат през 2020

Deftones бавно, но сигурно записваха наследника на Gore (2016), а сега вокалът Chino Moreno потвърди официално, че албумът е завършен. Moreno потвърди, че групата е записвала на пресекулки от известно време.

“Работихме по албума от година. Не действаме радикално – да влезем, да се заключим в студиото и да не излезем, докато не приключим; наслаждаваме се на процеса. И беше яко – събираме се, рабоим някоя и друга седмица, независимо дали просто вдигаме шум и събираме идеи, а после си отиваме у дома, за да поработим още по тях. И правим това вече повече от година. Това лято вече влезохме в студиото и записахме цял албум музика. В последните няколко месеца работихме по текстове, мелодии и вокали.”

Moreno додаде, че албумът ще излезе през 2020, но не даде конкретен срок. “Определено ще бъде следващата година. Надявам се, че ще е по-рано през годината, но имам чувството, че ако дам конкретна дата или намекна за срок, имам чувството, че всички ще ни притискат да го спазим, така че засега искам да остане така. Засега желанието ни е най-вече резултатът да бъде добър. Ще го изпълним и на живо, щом излезе, в следващите две-три години, така че искаме да сме сигурни, че е най-доброто, на което сме способни и искаме да направим всички щастливи – включително самите себе си.”

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.