Dee Snider показа видеото на “Become The Storm”

Бившият фронтмен на Twisted Sister Dee Snider пусна видеото на “Become The Storm”, последният сингъл от предстоящия му албум For The Love Of Metal.

Планиран за излизане на 27 юли, проектът е продуциран от вокала на Hatebreed Jamey Jasta и включва участието на Howard Jones (ex-Killswitch Engage), Mark Morton (Lamb Of God), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Joel Grind и Nick Bellmore (Toxic Holocaust), и Charlie Bellmore (Kingdom Of Sorrow).

For The Love Of Metal – съдържание:
01. Lies Are A Business
02. Tomorrow’s No Concern
03. I am The Hurricane
04. American Made
05. Roll Over You
06. I’m Ready
07. Running Mazes
08. Mask
09. Become The Storm
10. The Hardest Way
11. Dead Hearts (Love Thy Enemy)
12. For The Love of Metal

“Това е един много вълнуващ албум, който не очаквах да направя, особено на този етап от живота си”, каза Snider в скорошно интервю. “Правехме подкаста на Jamey Jasta и той ме предизвика да направя съвременен рок албум. Питах го “А кой ще го продуцира?” и той каза “Аз”. Така че отидохме в студиото без дори да има договор и хората започнаха да се стичат, за да станат част от записа. Изуми ме вълнението и ентусиазмът у тези млади музиканти – поне със сигурност по-млади от мен, да работят с мен и да са част от този проект.”

“Become The Storm” е втората песен, дошла преди излизането на албума, след “Tomorrow’s No Concern.” Четвъртият солов албум на изпълнителя е наследник на We Are The Ones (2016), който беше излязъл успоредно с края на юбилейното турне на Twisted Sister за тяхната 40-годишнина.