Dashboard Confessional се завръщат с нов албум и сингъл

Dashboard Confessional споделиха подробности по дългоочаквания си нов албум Crooked Shadows, който ще излезе на 9 февруари. Той отбелязва първото издание на групата от повече от 8 години насам и включва главното парче „We Fight“.

Chris Carrabba обяснява за новия материал: „Когато написах „We Fight“ си мислех, че ще бъде за мястом на което хората, които не се вписват никъде, ще чувстват, че принадлежат. Когато започнахме да изпълняваме песента на живо на лятното си турне, осъзнах, че „We Fight“ има много по-дълбок смисъл. Това е песен за хората, които въпреки различията си могат да намерят общи интереси в убежденията си и да ги приемат за нещо повече от самите себе си. Това за мен е нещо, за което си струва да се бориш“. И добавя: „Всеки албум е личен, но докато този се появяваше, осъзнах, особено с промените на настоящото политическо положение в света, че „личен“ не е задължително да означава „мой“. Изведнъж „аз“ се превърна в „ние“, а това разбиране беше успокояващо и в същото време ужасяващо.“

Crooked Shadows – съдържание:
1. We Fight
2. Catch You
3. About Us
4. Heart Beat Here
5. Belong
6. Crooked Shadows
7. Open My Eyes
8. Be Alright
9. Just What To Say

Продуциран от Chris Carrabba и Jonathan Clark, с копродуцент Colin Brittain, Crooked Shadows е резултат от почти десетилетие интензивен самоанализ за Carrabba. Албумът изследва израстването на артиста чрез проследяването на простите, но и необикновени моменти в живота, отразени в текстовете му, представящи личните изживявания на изпълнителя и неговите близки. Резултатът е дълбоко прочистваща работа, която слага бариера на усложненията и уязвимостите на връзките, докато проучва възможностите за самоусъвършенстване.

Албумът Crooked Shadows на Dashboard Confessional ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.