D2 с премиера на ново видео “Марс” и ексклузивен концерт на 26 януари

Музикантите от D2 ще зарадват своите почитатели с нов сингъл и видео озаглавени “Марс”. Официалната премиера на видеото ще се състои на 26 януари (събота), в столичния София Лайв Клуб, съпътствана от ударен лайф концерт с най-доброто от групата.

“Марс” е по музика и аранжимент на D2, a текстът е създаден от Руши Видинлиев, с когото групата работи и по предишния си сингъл, “Егоист”. Песента е записана през лятото на 2018, а клипът e заснет малко по-късно.

Режисьор на видеото е Валери Милев, който предлага на почитателите на хубавата музика уникално визуално пътешествие към далечните светове на “Марс”. В абсолютен синхрон със стилната визия на “Марс” е и очарователното присъствие на красивата Радина Филипова – талисманът на българската художествена гимнастика.

Веднага след официалната премиера на “Марс”, D2 стартират и национално клубно турне в повече от двайсет български града. Билетите са вече на предварителна продажба в мрежата на eventim.bg на цена 15 лева и на място в деня на концерта цена 20 лева.