D2 откриват виртуалната сцена на инициативата #ЖивотВкъщи

D2 ще открият виртуалната сцена на URBO Live с вълнуващ концерт със специални гости и още интересни изненади в петък, 20 март, от 21.00 ч. Целият концерт ще може да бъде гледан безплатно на Facebook страницата на D2 или с виртуален билет на символична цена от платформата на URBO, съобщава topnovini.bg.

Целта на инициативата #ЖивотВкъщи и #АзОставамВкъщи е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по- лесен и интересен. Онлайн излъчванията ще са безплатни и достъпни за всички, включително и извън България, но ако искате да подкрепите българските артисти, музиканти и малки арт центрове, можете да си закупите виртуален билет на символична цена през платформата на URBO.

„ За нас ще е чест и удоволствие да открием тази прекрасна инициатива! Както повечето нормални и работещи българи, хората на изкуството също търпят огромни загуби. Ние отменихме 12 напълно разпродадени събития само през март, но сме напълно солидарни с предприетите от държавата мерки. Нека след като всичко отмине, да обичаме и подкрепяме още повече българското, и да се забавляваме отново, както само ние българите си знаем. Вярвам, че нашето общество ще излезе много по-сплотено и силно от тази ситуация. Ще се радвам да се „видим” в петък”, коментира Митко Кърнев от D2.

От тази седмица България ще има възможността да се наслади на онлайн представления като концерти, театър и stand-up комедия на живо, онлайн курсове на различни теми и др. Организаторите са помислили и за по-малките, като ще се опитат да предложат забавни занимания и за тях, куклен театър, кръжоци, идеи за игри и занимания вкъщи.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.