Corey Taylor коментира докъде е стигнал новият албум

Фронменът на Slipknot Corey Taylor сподели някои подробности за новата музика на групата в предстоящия им шести студиен албум. В скорошно интервю попитаха изпълнителя с какво новият материал ще е по-различен от всичко издадено досега.

“Ами, за мен в лично отношение изминаха няколко много тежки години. Така че преодолявам някои неща, което е чудесно. Успях да овладея донякъде депресията, с която се боря и да се науча да я вербализирам. Така че някои от текстовете са, поне за мен, някои от най-добрите, които някога съм писал. От години не съм споделял толкова дълбоки неща”, казва Taylor.

“Реакцията на момчетата в Slipknot към текстовете беше фантастична. Clown направо не можеше да повярва колко открити и директни бяха. Усещането беше като едно време. Сякаш се бяхме върнали обратно в годините на началото – когато ние бяхме отворената рана, а феновете ни бяха коричката, която се получава при зарастването. Сякаш всички се опитвахме да се излекуваме, заедно”, добавя Corey.

“Страхотно е да наблюдаваш целия процес и да си част от него. Да чуя музиката, която са създали Clown, Jim, Jay и Alex, и всички останали в групата, да я слушам още съвсем свежа и да мога да я видя от няколко гледни точки, беше изключително удовлетворяващо. Чувствам се наистина добре.”