Концертите на Skid Row и Testament ще се проведат в клуб „Music Jam“

Ето и пълното съобщение на организаторите:

„След като ние от „EventEase“, като организатори, осъществихме два концерта през месец май в новoоткрития софийски клуб „Music Jam“, се убедихме в безспорните предимства на клуба, като перфектен звук, профисионална акустична обработка, просторна сцена с видимост от всяка точка на клуба и капацитет от над 1000 човека, взехме решение да преместим предстоящите концерти на Skid Row на 7 юни и на Testament на 18 юни от зала „Универсиада“ в клуб „Music Jam“.

Убедени сме, че на новата модерна локация ще предложим на феновете 100% качествено музикално преживяване, комфорт, атмосфера и обслужване на високо ниво.

Всички закупени билети и за двете събития важат без презаверка. Клубът се намира на ул. „Пиротска“ 5, точно срещу „Централни Хали“ и на метри от метростанция „Сердика“. За онези, които ще се информират за смяната на по-късен етап, новото място е удобно разположено по маршрута на трамвай номер 20, който предоставя директна връзка със зала „Универсиада“.

Вратите на клуба ще отварят в 19.00ч., но музикалната програма ще започне 30 минути по-късно, за да посрещнем феновете, които ще прочетат известието в деня на концертите.

Билети за двата концерта, вече със значително намалена и ограничена бройка, може да намерите в магазини „На Тъмно“, к-ци „Booktrading“ (чрез системата на Тicketportal.bg), както и онлайн от bit.ly/SkidRowSofia и bit.ly/Testament2019 (чрез системата на PaySera). Поръчки на билети по курер за цяла България може да направите на 0886 126 995.“

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.