Чуй новия сингъл на Б.Т.Р. – „Без сълзи“

Фотографски дневник на Б.Т.Р. на музикалния фон на „Без сълзи“ е шестият сингъл от 12-ия студиен албум Невидими стени на групата. В кратката форма на видеоклип са запечатани кадри от дългия, 27 годишен път на бандата.

Във фотографската лента ще разгледаме снимки от концертите на Б.Т.Р. на българската и световна сцена, от мегаполисите на няколко континента, в които са концертирали. С намигване и чувство за хумор са включени непубликувани кадри зад кулисите и с някои от рок величията от световната сцена, с които Б.Т.Р. са свирили. Видеоклипът на „Без сълзи“ е по идея на Б.Т.Р. , реализацията е на Илиян Диков /барабани/ от групата. Музиката и текстът са на Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р.

Премиерата на „Без сълзи“ е на рождения ден на Славчо Николов – 15 май. Славчо Николов става част от Б.Т.Р. през 1993. Освен виртуозен китарист, Славчо е автор на въздействащата музика и смислените и емоционални текстове на песните на групата, непреходни и актуални през годините.

Във връзка с извънредното положение третото европейско турне на Б.Т.Р. за 2020 и много планирани концерти в България са отложени. Нови дати за предстоящите концерти следете на официалната ФБ страница на групата.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.