Чуй новата песен на Phil Campbell и The Bastard Sons – „Ringleader“

В продължение на повече от 30 години китарата на Phil Cambel мощно изригва в Motörhead и звучи в 16 от албумите на групата. Той продължи с активната си дейност и след смъртта на Lemmy Kimister и се готви да пусне дебютния си албум The Age Of Absurdity под името Phil Campbell and The Bastard Sons на 24 януари.

„Ringleader“ е първият сингъл от албума The Age Of Absurdity. И още от отварящите тонове почеркът на Campbell е абсолютно разпознаваем, което е облекчение за феновете на Motörhead, но има и съвсем свежо, лично негово звучене. Гласът на Neil Starr – единственият член на бандата, който не е кръвен роднина на Phil (останалите са синовете му), придава модерно звучене на музиката и на моменти дори добавя мелодична пънк нотка в стил Bad Religion.

„Наистина се вълнувам феновете да чуят дебютния ни запис“, коментира Campbell. „Всяка част от процеса на записване се случваше в Уелс – от писането, до записването и дори обложката. Албумът The Age Of Absurdity беше вдъхновен от лудия свят, в който живеем днес. Светът ми прилича на театрално шоу, така че идеята за обложката просто изглеждаше да пасва отлично в с концепцията и заглавието на албума.“

 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.