Чуй новата песен на Mike Shinoda – „fine“

Mike Shinoda, другият водещ вокал и автор на песни на Linkin Park, разкри новата си песен „fine“.

„fine“ е оригинална песен, писана за руския научнофантастичен филм „The Blackout“, в руските кина на 21 ноември, а в Германия, Австрия, Швейцария, Холандия, Люксембург, Белгия и Балтийските държави – на 24 ноември, Англия и Ирландия -1 декември, както и в Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина. Премиерата на „The Blackout“ ще се състои в Щатите на The American Film Market в Санта Моника, Калифорния на 9 ноември. Видеото към „fine“ предстои скоро.

„Когато режисьорът Egor Baranov ми изпрати откъс от филма, веднага ми се появи идея какъв тип песен искам да направя“, казва Shinoda. „Напрежението и неспокойната природа на филма веднага ме докосна“.

Наскоро Shinoda завърши успешното си турне Post Traumatic Tour в подкрепа на дебютното си солово ЕР. Дълбоко персоналния албум от 16 трака, Post Traumatic, събра големи отзиви и единодушно признание. Shinoda направи концерти по целия свят, включително фестивални изяви в Reading and Leeds и Summer Sonic.

За „The Blackout“:
Метеорит не е паднал на Земята, терористи не са заплашили планетата, суперсили не са започнали атомна война, но…нещо се случи. Комуникацията с повечето от селищата на Земята е прекъсната. Само малка част е оцеляла, наречена „кръгът на живота“. По-голямата част от кръга е отишла в Русия, афектирайки също части от съседни държави. Обаче дори Русия губи 9/10 от територията и армията си. Нова граница е сложена, защитен периметър е установен, първата разузнавателна група е изпратена навън. Това, което намират, е шокиращо. Няма убийства, експлозии, битки – всички живи същества в периметъра просто са умрели. Има няколко сблъсъка с неизвестен враг и армията е мобилизирана, военни бази наближават периметъра и извън границите се изграждат нападения и разузнавателни постове. Скоро става ясно, че това не е просто глобална катастрофа, а атака.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.