Чуй интервюто на Елена Розберг с вокала на Animal Drive – Дино Йелусик!

Те са балканци, те са млади, те са с респектиращ първи албум, те не са за изпускане – те са Animal Drive!

Той пък е Дино Йелусик. Той пее така, че сякаш чуваш светата троица (Ковърдейл/Ланде/Алън) в едно. Той става все по-известен за света сякаш не с дни, а с часове. И е само на 26 години! Той е откривателят и основен движещ вал на тази хърватска хеви-рок-метъл прогресив банда, която с албума си Bite захапа вниманието на взискателния меломан.

Ние пък получаваме един страхотен албум, който от първия до последния си риф запленява с идеи, реализирани впечатляващо. Пипнати изключително професионално, с внимание към всеки детайл и същевременно с взискателна и висока музикална естетика, включително и към саунда на целия албум, който не само не звучи като такъв, записван на Балканите, ами направо си носи усещане за презокеански звук!

Как така се получава, че Animal Drive върви смущаващо уверено и бързо нагоре без да се препъне, обяснява със завидна за годините си житейска и музикална мъдрост Дино. За първите големи сцени, за това как и кога лейбълите ти обръщат внимание, за плановете на Animal Drive за нов албум, докато още горещия Bite приятно “хапе” нови и нови фенове на бандата, за всичко това откровено и смело разказа Дино Йелусик на Елена Розберг в едно телефонно интервю, провокирано от Тео Койчинов. Чуй интервюто в 11ч., единствено в ефира на Z-Rock!

  • Sign up
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.